Skip to content

Radionica s Evom Feldman

U petak 13.01. nastavljamo s radionicama u potpuno drugačijem stilu. Stiže nam Eva Feldman, osoba koju uvijek možete naći u prvim redovima na raznim plesnim classevima, od lyricala i contemporary classeva do hip hop-a.

Ovaj put s vama će podijeliti svoj mix svih tih znanja i stilova koje je godinama upijala.
Najbitnije joj je da bude gušt, da čujete na nov način muziku i da vaša tijela prođu još jedan drugačiji način kretanja. Jedva čekamo 🙂

 

Kada? - Petak 13. 20:30 -22:00

Gdje? - Plesna dvorana Pk Point, Gajeva 48

Tko? - Plesači s određenim plesnim iskustvom

Cijena? - Besplatno za članove kluba, ostali 20kn

 

Eva Feldman svoje plesno obrazovanje započinje davne 2004., u plesnom studiju Liberdance pod vodstvom Nine Vidošević. U nekoliko godina velikog truda, postaje dio plesne grupe FlyGirlz, s kojima pleše na mnogobrojnim showovima, rukometnim, nogometnim i košarkaških utakmicama i ostalim nastupima.

U potrazi za daljnjim novim obrazovanjem, pohađa otvorene satove Igora Barberića, nakon kojih, 2010. dolazi u JazzElle studio i nastavlja svoju plesnu priču s Tihanom Strmečki, gdje se usredotočuje više na jazz i contemporary tehniku. Također je se katkad može sresti na satovima u Hip Hop House-u kod Marije Matković, gdje je glavni fokus hip hop i groove.

Za Evu važna je prisutnost, prenošenje emocija u plesu i vječno učenje.
U svojim nogama ima satova od urbanih do suvremenih stilova, a i kombinacije toga; od satova poznatih hip hop koreografa kao što su Nika Kljun, Misha Gabriel, Viki Čerček i Anthony Lee, preko jazza kod Lukasa McFarlanea do inspirirajućeg contemporaryja s Briceom Moussetom.

15941562_1498881933474670_1136616266_n
Scroll To Top