Skip to content

O nama

point_logo_slika
Plesni klub Point najveći je plesni klub na području grada Samobora. Cilj nam je približiti djeci i mladima svijet plesa putem organiziranih plesnih treninga, radionica, nastupa, festivala i natjecanja, a sve kroz igru i zabavu. Njegujemo razne plesne stilove poput jazz dance-a (lyrical jazz, jazz funk, ladies jazz) te komercijalne plesne stilove i urbane plesove poput hio hop-a i break dance-a. Za najmlađe namijenjen je ples za djecu i predškolarce, te break dance.  Polaznici imaju priliku nastupati na raznim plesnim manifestacijama i natjecanjima u inozemstvu i u Hrvatskoj, a godišnje imamo i dvije plesne produkcije na kojima prikazuju svojim najbližima što su kroz godinu naučili.
Nalazimo se u prostorima bivše robne kuće SAMA, Gajeva 48. Svoju plesnu dvoranu od studenog 2014. uređujemo i dograđujemo iz godine u godinu, pa se sad možemo pohvaliti trima velikim dvoranama, svlačionicom i zajedničkim prostorom za druženje.

Kroz godine organizirali smo razne plesne radionice otvorenoga tipa, upriličili smo dvije plesne predstave "Gdje je Ana?" i "Svijet u mojoj glavi", gostovali na festivalima i produkcija u Rovinju, Požegi, Varaždinu, Zadru, Zagrebu, Jastrebarskom i Svetoj Nedelji i Samoboru, te natjecali se i osvojili brojna priznanja na natjecanjima u Riminiju, Beču, Pragu, Brežicama i Portorožu.

Plesni klub Point broji svake godine sve više članova od 4 do 44 godine, a sve zahvaljujući našim voditeljima i volonterima koji svoje znanje i ljubav prema plesu velikodušno dijele sa svima koji su žele plesati.
object27515954
Scroll To Top