Skip to content

O nama

point_logo_slika
Plesni klub Point je osnovan na području grada Samobora. Cilj nam je približiti mladima svijet plesa putem raznih edukacija, radionica, nastupa, treninga, te naravno igre i zabave. U sklopu kluba organiziraju se satovi jazz dance-a (lyrical jazz, ladies jazz za žene, mtv jazz), te plesa za predškolce, hip hop-a, salse i argentinskog tanga. Polaznici imaju priliku nastupati na raznim plesnim manifestacijama i natjecanjima u inozemstvu i u Hrvatskoj i pokazati što su kroz godinu naučili.
Od 11.mjeseca 2014. godine imamo i svoju veliku plesnu dvoranu u prostorima bivše robne kuće SAMA, te se svi tečajevi održavaju upravo tamo.
U siječnju održali smo i prve plesne radionice “Make your Point” namijenjene prvenstveno članovima kluba, no i svima koji su se htjeli okušati u raznim plesnim stilovima, s obzirom da su bili zastupljeni i lyrical/contemporary jazz, jazz funk, hip hop, te theatre/musical class.

Odradili smo i prve nastupe na Samoborskom fašniku, a i prvo gostovanje i to na 14. Požeškom Plesokazu u organizaciji Ilijane Lončar na kojem smo se zaista divno proveli.
Plesni klub Point već sad broji više od sto članova od 3 do 43 godine, te više od 6 voditelja i volontera koji svoje znanje i ljubav prema plesu velikodušno dijele sa svima koji su željni naučiti i isprobati nešto novo.
object27515954
Scroll To Top