Skip to content

Rasplesani listopad

Otvoreni su upisi u plesne grupe za odrasle

DSC_7530

Upisujemo NOVU POČETNU grupu Salse u nedjeljnom terminu od 18:00h do 19:30h!

Tečaj namijenjen početnicima u plesu koji se razlikuje od ostalih tečajeva salse u Samoboru jer se uči New York stil salse, odnosno salsa koja naglasak stavlja na drugu dobu (On2). NY Salsa je najpopularniji stil salse u svijetu i zbog toga podučavamo upravo njega. Želimo da naši polaznici imaju mogućnost plesanja salse u bilo kojem kutku svijeta. Inače što se same salse tiče, mislimo da ne treba puno filozofirati; zabavan, dinamičan, vatren i jako društven ples. Tečaj je koncipiran tako da se uči vođenje i praćenje figura, a tek onda neka kratka kombinacija. Na taj način plesač postaje samostalan na plesnom podiju i sam interpretira glazbu koju čuje. Ako želite saznati više, pridružite nam se i zakoračite u veliki salsa svijet (zabavljajte se, putujte, plešite i upoznajte nove ljude)…

Tečaj kreće u nedjelju 7. listopada, a do tada svoje mjesto osigurajte prijavom na WEB-u, mailu, facebooku ili jednostavnim telefonskim pozivom.

Upis u paru nije obavezan, već se slobodno možete prijaviti individualno.

* Otvoreni su upisi i u već postojeću NAPREDNU grupu Salse, stoga ako već imate neko plesno predznanje slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije.

Argentinski tango

Također, upisujemo i početnu grupu Argentinskog Tanga, koja će se odvijati četvrtkom 20:30-22:00. Datum početka biti će objavljen naknadno kada se oformi grupa.

DSC_7720
DSC_4289

Ladies jazz

Ladies Jazz je grupa za žene koje se žele više fokusirati na Jazz dance plesnu tehniku i održati dobru formu i zavidno plesno umijeće kroz cijelu sezonu. Tečaj se održava utorkom 20:15-21:15 i petkom 19:30-20:30. Priključiti se još uvijek stignete, samo ispunite našu prijavnicu ili nas nazovite i dođite na besplatni ogledni sat.

Scroll To Top