Skip to content

Upisi 2021./2022.

Ljeto se bliži kraju, al zato nam se bliže treninzi, druženja, svjetla reflektora i nastupi!

U srijedu 18.kolovoza 2021. započinjemo s upisima za novu plesnu sezonu. Veselimo se ovom novom početku i povratku u dvorane skoro kao i prije 8 godina kao smo upisali prvu generaciju plesača u Pk Point, a najveća nam je želja da tako i plešemo, po starom.

Plesna sezona započinje 6.rujna 2021., a sve koji žele zaplesati s nama pozivamo da nam se već danas jave i ispune našu prijavnicu.

Ove godine molimo da se prijave i stari članovi kako bi zadžali svoje mjesto u željenoj grupi. Osim klasičnih plesnih grupa,  ove godine nudimo i novi plesni program  "On Point" za one koji žele plesati i trenirati više.

PK Point - ljetna produkcija 2019 1

Za djecu vrtićke dobi imamo tečaj “Ples za djecu” u trajanju od 45 minuta gdje će se mališani upoznati s glazbom, ritmom i kroz igru napraviti svoje prve plesne korake.

Za djecu predškolske dobi imamo posebnu grupu u trajanju od sat vremena, gdje se rade i osnove jazz dance-a.

Osnovnoškolci do 5. razreda mogu birati između Jazz dance-a, Break dance-a, Baleta i Hip hop-a, a oni stariji mogu se opredijeliti za Lyrical jazz, Break dance, Hip hop, Jazz funk/commercial.

Za one koji bi htjeli više ove ćemo godine oformiti "On Point" grupe za koje je potrebno proći i audiciju, pa sve zainteresirane molimo da se jave na mail/whatsup ili instagram/facebook inbox za više informacija. "On Point" grupe će imati više treninga iz više plesnih stilova, više nastupa i natjecanja godišnje, mogućnost pohađanja plesnih seminara s različitim plesnim instruktorima, te s njima će se raditi i posebni projekti poput predstava i snimanja.

Jedva čekamo početak sezone i da vas sve (stare članove) ponovno vidimo, a nove upoznamo.

Upisi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll To Top