Skip to content

Svijet u mojoj glavi

Pozivamo Vas 27.11.2019. godine u Kino Samobor na premijernu izvedbu plesne predstave Svijet u mojoj glavi. Plesna je predstava namijenjena djeci, mladima, a sigurni smo da će i odrasli uživati u pokretima naših plesača.

Zbog velike zainteresiranosti organizirane su dvije izvedbe:
u 19:00 sati i u 20:15 sati.

Jeste li ikad pogledali nekoga i pitali se što se događa u njihovoj glavi? Ova se plesna predstava bavi baš tim čudnovatim svijetom koji obitava u svim malim i velikim glavama, svijetom emocija. Emocije imamo svi, rođeni smo s njima, s njima rastemo i razvijamo se. zbog njih smo ono što jesmo. Koje su to emocije, pitate se? Sreća, tuga, ljutnja, strah i gadljivost. Sve one međusobno surađuju da bi mi bili takvi kakvi jesmo, emotivna ljudska bića. Kada smo sretni, kada smo tužni, kad nas nešto čini ljutima ili uplašenima, što nam se gadi, a što nam je baš jako cool pitanja su kojima ćemo pokušati pronaći odgovore u našoj predstavi.

Karte po cijeni od 30kn (za članove 20kn) možete kupiti u Plesnom klubu Point

Osmislila i koreografirala: Roberta Carić Štimac
Pomoćni koreografi: Jelena Guštin, Eva Šoić i Lara Šoić
Glas u predstavi: Tomislav Katanica
Plesači:
Iva Divjanović, Stephanie Koletić, Eva Šoić, Petra Guzan, Lara Šoić, Barbara Jurinec, Laura Vidaković, Lucija Ćatić, Dora Felber, Jelena Duvnjak, Matea Mlakar, Karla Krešić, Karla Sedić, Klara Grizelj, Ema Kos, Antonela Karmelić, Laura Jurinec, Ana Marija Kovačević, Nela Botica, Ana Valentić, Marta Hrkalović, Mia Milković

SvijetUMojojGlavi
Scroll To Top