Skip to content

SamoPles Fest 2019.

Ovaj vikend u subotu 13. i nedjelju 14. travnja započinje četvrto po redu izdanje SamoPles Festa, Samoborskog plesnog festivala u organizaciji Plesnog kluba Point koji će i ove godine okupiti impresivan broj plesača.
Festival započinje plesnom radionicom koju će voditi Roman Vrančić u Bunkeru u subotu, a nastavlja se kroz dan u samoborskom Kinu u kojem će u 19:00h započeti plesna revija na kojoj će gostovati 100-tinjak domaćih i stranih plesača. Obzirom da dolaze plesni klubovi i škole iz Hrvatske i Slovenije s atraktivnim koreografijama očekuje se kvalitetan i uzbudljiv show program. Ovim putem pozivamo sve Samoborce i Samoborke da dođu pogledati i uživati cjelovečernjem plesnom programu. Ulaznice se mogu nabaviti u Plesnom klubu Point (bivša SAMA) po cijeni od 30kn, a možete ih i kupiti u Kinu sat vremena prije početka.
Nakon plesne revije u Kinu, pozvani su svi da nam se pridruže na finalu HipHop i BreakDance Battleova (oko 21:30h) u Bunkeru (kvalifikacije će se održati paralelno s revijom od 18 sati). Nakon finala u Bunkeru odmah nastavljamo s afterpartyem za sve koji se žele malo isplesati. Glazbu će puštati DJ Tzek!
Samoples_logo_19
Samoples_logo_18
U nedjelju, na drugi dan festivala, u Sportskoj dvorani Samobor održati će se veliko plesno natjecanje na kojem će sudjelovati djeca i mladi iz Hrvatske i Slovenije. Dolazi više od 1000 plesača koji će se natjecati u više plesnih kategorija: Jazz dance, Lyrical jazz, Contemporary/modern, Comercial/MTV, Production number, HipHop i Open. Natjecanje započinje u 12:00h a završava proglašenjem u 18 sati, te ulaz za gledatelje je slobodan.
Da zaključimo, čeka nas vikend prepun plesa, kroz naš grad proći će oko 1500 plesača i pozivamo sve vas drage sugrađane da se na bilo koji način uključite i sudjelujete u festivalu, bilo kao gledatelji, navijači ili sudionici plesne revije, battleova ili plesnog natjecanja.
Pozdrav iz rasplesanog Pointa
Scroll To Top