Skip to content

ON POINT- plesne radionice by Virna Hošnjak

S veseljem najavljujemo prve plesne radionice ove sezone koje će održati Virna Hošnjak iz Plesnog studija Korak iz Čakovca. Virna je poznata po svojoj pozitivnoj energiji, pa svima garantiramo jedan veseli, zabavni, ali nadasve zanimljiv trening iz kojeg se može puno toga naučiti.

Virna Hošnjak započinje svoju plesnu priču u rodnom Čakovcu u studiu za suvremeni ples "Teuta" čiji je član bila deset godina. Preseljenjem u Zagreb okreće se jazz danceu i komercijalnom svijetu, te postaje dugogodišnji plesač, asistent i voditelj u plesnom studiju "Escape" Lidije Iveković. Sudjelovala je u brojnim televizijskim emisijama i festivalima, sportskim eventima, radila za brojne hrvatske izvodače, te predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2010. uz grupu Feminem. 
2014.godine odlazi na desetomjesečnu kinesku turneju nakon koje se vraća u Čakovec, te otvara vlastiti plesni studio "Korak" koji djeluje od 2015. godine.

Ove godine za PS Korak možete navijati na Supertalentu, a njihov nastup na audiciji možete pogledati ovdje.

S obzirom da u Plesnom klubu Point plešu djeca od malih nogu, ali i djevojke koje pozornicu mogu već i nazvati drugim domom, pripremili smo ne jednu, već tri odvojene plesne radionice podijeljene prema dobi.

10:00 - 11:00 sati plešu djeca 1.-4. razred

11:15-12:30 sati plešu djeca 5.-7. razred

12:45-14:15 sati plešu cure od 14 godina naviše

Za On Point grupe radionice su uključene u članarinu, a za ostale je cijena 40kn za dolazak odnosno 50kn za najstarije. Radionica je otvorena i za plesače iz drugih plesnih klubova, uz prethodnu najavu.

Na radionicama će se raditi na različitim konceptima prilagođenim uzrastu, a na kraju će se cure (a pozvani su i dečki) dobro i isplesati 🙂

Scroll To Top