Skip to content

IMG_0936

Subota 21.11.

14:30 -16:00 h

Dvorana Pk Point-a

Cijena 20 kn

Nastavljamo sa našim open classevima, ovaj put stiže nam domaća gošća, Tihana Strmečki sa Theatre jazz classom. Svi ste dobrodošli, garantiramo zabavan i zanimljiv sat s uvijek veselom Tihanom koja svoje znanje svake godine obnavlja odlakom na edukacije u New York, a i u drugim krajevima svijeta :)) O njoj bi mogli pričati dnima, ipak odlučili smo se za kraću verziju u opisu ispod.

Prijave kod Roberte ili Karla, preko face stranice ili na broj 0955379550.

Jedva čekamoooo :))))

 

Tihana Strmečki (koreograf/pedagog/plesačica) osnivačica je i voditeljica plesnog kluba „JazzElle“, gdje se bavi vlastitim koreografskim istraživanjem i intenzivnim pedagoškim radom. Osnovno plesno obrazovanje stječe u domaćim plesnim studijima i ansamblima, te kroz razne seminare. Pohađajući plesne radionice u New Yorku, Los Angelesu, Londonu, Amsterdamu, Parizu i Barceloni stekla je znanje i iskustvo u mnogim stilovima i modernim tehnikama. Unatrag nekoliko godina, ljeta provodi na edukaciji u New Yorku, u sklopu kojih intenzivno pohađa radionice i predstave na Broadwayu, a tokom godine redovito odlazi na satove u London. Specijalizirala se u raznim stilovima Jazz Dancea – Contemporary Lyrical Jazz, Theatre Jazz i Jazz Funk, koje i predaje u vlastitom klubu, te kao gostujući pedagog/koreograf.
Surađivala je s raznim hrvatskim i inozemnim koreografima. Posebno ističe kvalitetnu dugogodišnju suradnju s Igorom Barberićem, u mjuziklima “Mamma mia” (GK Komedija), „Footloose“ i „Crna kuća“ (Bglad produkcija) kao associate choreographer, asistent redatelja/koreografa, plesni kapetan i/ili izvođačica. Osmislila je scenski pokret i koreografiju za nekoliko dramskih predstava, a u mjuziklima “Zeleno blago”, te “Aleluja” i “Audicija” (Husar&Tomčić škola pjevanja, gdje radi kao plesni mentor) odradila je i režijski i koreografski segment.

Scroll To Top