Skip to content

12804007_10153919863539373_857798086_n

U Samobor nam ove nedjelje stiže bombica pozitive, predivna Antonia Šimurina. Sve o njoj možete pročitati u nastavku, iako tamo ne piše ono najvažnije, a to je da divan pedagog i plesač i da se od nje može puuunooo toga naučiti. Jako smo sretni da je uspjela naći vremena da dođe i kod nas u Samobor, stoga nemojte propustiti priliku i vidimo se u dvorani.

Kada?

Nedjelja 20.03.2016. u 13:30-15:00 h

Gdje?

Dvorana PK Pointa, Gajeva 48

Cijena

20 kn, besplatno za članove kluba

Prijave na broj 095/537 95 50 ili u inbox

 

 

ANTONIA ŠIMURINA 

2011.godine upisuje plesnu akademiju u Ljubljani na kojoj je 2014.godine diplomirala na dva smjera- jazz i suvremeni ples te dobila titulu plesača i koreografa.

Uz Akademiju, aktivna je članica plesne škole “KAZINA” u kojoj je njezin glavni mentor bio Željko Božić.
2014. Osvaja 3.mj na slovenskom državnom prvenstvu u koreografiji Željka Božića “KALEJDOSKOP” za plesnu školu “Kazina” u kategoriji hip-hop formacije, te s istom koreografijom nastupa na plesnom festivalu Hannoveru (Njemačka) i ostvaruje 4.mj na Europskom natjecanju u Copenhagenu (Danska).

Nakon što je diplomirala, Antonia odlazi u Ameriku i u New Yorku postaje dio International Student Visa Programa (ISVP) u Broadway Dance Centru na kojemu se educirala idućih 9.mjeseci. Njezini mentori bili su (contemporary) Mishay Petronelly, Justin Conte, Brice Mousset, MadBoots, Gregory Dolbashian …, te (street styles) Candace Brown, Jared Jenkins, Neil Schwartz, Jared Grimes, Ryan Davis, Zach Lattimore, Carlos Neto i mnogi drugi. Osim stalnih ucitelja, imala je priliku učiti i od poznatih koreografa i učitelja kao što su Sonya Tayeh, Chaz Buzan, Dee Caspary, Kyle Hanagami, Tony Tzar, Shaun Evaristo, Yanis Marshall, David Moor, Misha Gabriel i mnogih drugih.

Nastupa na plesnoj reviju “FASHION ROARS” u koreografiji Amande Carlson i Katy Parnello u kojoj je nastupila u Broad street Ballroomu na Manhattanu, “ESTADO INGRAVITTO” u koreografiji Ashley Dawson, čija je premijera bila u Madison Theatru na Long Islandu, NY.
Koreografirala je za “Performance Project” u Broadway Dance Centru, te na istom nastupila u mnogobrojnim koreografijama internacionalnih studenata iz Kanade, SAD-a, Južnoafričke Republike, Francuske, Nigerije, Portugala i Indije. Nastupila je na “BROOKLYN DANCE FESTIVALU” u koreografiji Liama Alexandra, te u koreografijama Candace Brown i Jareda Jenkinsa za “Student Showcase” u Symphony Spaceu na Manhattanu.

Antonii je u ožujku 2015. Educational department Broadway Dance Centra dodjelio nagradu Outstanding Student Award koja se svaki mjesec dodjeljuje internacionalnom studenatu.

Iz New Yorka odlazi na edukaciju u London (UK) gdje pohađa “DANA FOGLIA MENTORSHIP PROGRAM” u trajanju od 3 tjedna. Uz Danu Fogliu, Antonia uči i od Ryana Davisa i Rekie Ando, koji su članovi DFD Company.
Paralelno se educira u Studiu 68 i Pineapple studiu.

Linkovi na kojima mozete vidjeti neke Antoniine koreografije:

https://youtu.be/EuP5M1WYRsE

https://youtu.be/c4yGRSpMTr0

https://youtu.be/Xp2bangC9N0

Scroll To Top