Skip to content

ON POINT- plesne radionice by Lana Antunović

I ove sezone pozivamo vas na naše On Point radionice. Prva će se održati u subotu 26. studenog 2022., a u goste nam ovoga puta stiže Lana Antunović iz Zagreba koja o sebi kaže:

Ples je sastavni dio mog života otkada vežem sjećanja uz sebe. Prve plesne korake napravila sam još u vrtiću, a tada sam i prvi put ugledala svjetla pozornice. Rekla bih da se već tada rodila moja ljubav prema ovom tipu umjetnosti. Plesno obrazovanje nastavila sam u Osnovnoj školi za balet i ritmiku, a kasnije sam završila i srednju plesnu školu - Školu suvremenog plesa Ane Maletić. Nakon toga, udaljila sam se malo iz svijeta suvremenog i počela istraživati komercijalnije stilove. Svoje plesno znanje proširivala sam u plesnom studiju Escape, Fusion te Transform, a osim toga i kroz razne classeve naših, ali i stranih plesača (npr. Matic Zadravec, Duc Anh Tran i dr.). Zadnjih 6 godina plesom se bavim na profesionalnoj razini, a najdraži su mi projekti koji uključuju rad na televiziji (npr. Dora, HRT-ova Noć mjuzikla, Ples sa zvijezdama) ili snimanja glazbenih spotova. Najsretnija sam kad sam u ulozi plesača, ali isto tako uživam i prenositi svoje znanje drugima, odnosno biti trenerica/voditeljica - vodila sam grupe u PS Escape te trenutno u PS Bailando.

Pripremili smo i ovoga puta tri odvojene plesne radionice podijeljene prema dobi.

09:30 - 10:45 sati plešu djeca 1.-4. razred

11:00-12:15 sati plešu djeca 5.-8. razred

12:30-14:00 sati plešu cure od 14 godina naviše

Za On Point grupe radionice su uključene u članarinu, za članove kluba koji nisu u On Point programu je cijena 30kn, a za vanjske 50kn. Obavezna je prethodna najava.

Na radionicama će Lana ovaj put raditi komercijalni plesni stil, raditi će se različite sekvence prilagođene uzrastu, a na kraju će se cure, (a nadamo se i dečki) dobro i isplesati 🙂

Scroll To Top