Skip to content

Lara Šoić

Lara Šoić
Rođena 2002. godine, svoje je plesno putovanje započela svega nekoliko godina kasnije, još u vrtiću. Kroz godine odrastanja kao učenica u plesnom klubu Point, znanje je širila pohađanjem open classeva različitih domaćih i svjetski poznatih voditelja te različitih plesnih stilova.
Još kao članica našeg kluba svake je godine sudjelovala na festivalima i međunarodnim natjecanjima kao što su ESDU-Dancestar Croatia, Vienna Dance Open, požeški Plesokaz, Zadarski plesni festival, Rimini Dance Fest i slični. Danas ih nastavlja posjećivati, ali ovog puta u ulozi trenerice i koreografkinje. Larine koreografije spoj su svih urbanih stilova. Zato sa svojim plesačima radi na tehnici uličnih stilova, ali i na kvaliteti performansa, dizanju samopouzdanja i snalažljivošću u novim plesnim izazovima.
Osim u Pointu, Lara je radno iskustvo stekla surađivajući s poznatim zagrebačkim plesnim agencijama. Pod njihovim imenom nastupala je za brojne turiste koji ljeto provode na hrvatskom Jadranu. Bila je pomoćna koreografkinja u Pointovoj plesnoj predstavi “Svijet u mojoj glavi” te mjuziklu “Chicago” samoborske glumačke skupine Pax-ići. Plesala je na koncertu Singrlica i Roberta Marekovića. Možete je vidjeti i u njegovom novom spotu za pjesmu “Čuvaj me, pazi me” u suradnji s Nenom Belanom.
Scroll To Top