Skip to content

9. GODIŠNJA PRODUKCIJA

Kao što to tradicionalno radimo na kraju svake plesne sezone, i ovog smo lipnja održali našu godišnju produkciju. Bili smo vrlo marljivi i za našu vjernu publiku pripremili čak 60 koreografija koje smo rasporedili u 3 dijela, u 13, 16 i 19h.

Prve su na redu u 13 sati nastupale naše najmlađe grupe Plesa za djecu, Predškolarke i 1.i 2.razredi. Nekima je ovo bio prvi nastup, al nisu se dale smesti. Stavile su osmijehe na lica svim prisutnima, te podij napustile uz gromoglasan pljesak.

U 16h nastupile su starije grupe, al bilo je tu i početnika i onih koje plesnu scenu imaju već u malom prstu. Prikazane su naravno sve koreografije koje su cure i dečki pripremali od početka godine, a najviše aplauza su dobile one koreografije koje su i na natjecanjima postigle najviše uspjeha. Posebno su se istaknule solistice Tia Igrec i Franka Štrbac kojima se pljeskalo od početka do kraja izvedbe. Obje su kroz godinu osvajale samo zlata, a Franka je osvojila i nagradu za Najbolji solo SamoPles Dance Challenge-a s koreografijom She is back koju je osmislila Tessa Šreng.

U 19h nastupile su i preostale grupe kluba, te gosti iz Plesnog kluba Jazzelle. Grupe Point 3 i seniorke imale su najviše koreografija, te i na ovoj produkciji imali smo solistice: Klara Botić i Helena Kirschenheuter u suvremenim koreografijama, te Tesa Novoselić s baletnom točkom. Publika je uživala u brojnim plesnim stilovima: Balet, Urban Fusion-a, Commercial dance-a, Jazz dance-a, Lyrical jazz, Musical theatre, Contemporary i naravno Break Dance.

Koreografije se, jasno, ne slažu same već su ih pomno osmislili i uvježbali naši voditelji: Jelena Guštin, Stephanie Koletić, Valentina Crnić, Ida Mirković Knaus, Iva Divjanović, Lucija Ćatić, Domagoj Lučić, Tessa Šreng, Tamara Mandić i Eva Šoić, te Roberta Carić Štimac, a s našim plesačima su dodatno radile Lara Šoić i Lana Antunović.

Scroll To Top