Skip to content

3. godišnja produckija Pk Point

U Sportskoj dvorani Samobor u subotu 10.lipnja održana je 3. godišnja produkcija Plesnog kluba Point s temom novine. U našim novinama The New Point Times otplesali smo koreografije koje su se bavile modom i ljepotom, financijama, crnom kronikom, vijestima iz glazbenog svijeta i izvanrednim vijestima, imali smo i kutak za djecu, a svaki je članak imao i svoju pouku. U produkciji je sudjelovalo više od 200 članova kluba te gosti, plesni klub „Jazzelle“ iz Zagreba, a svi su oni
pokazali svoj godišnji rad pred punom tribinom ljudi. U 30 koreografija koje su pripremili naši voditelji Roberta Carić, Jelena Guštin, Dolores Matulić, Anteo Ukušić, Lovorka Lučić, Stephanie Koletić, Karlo Štimac te Maja Purić zasjali su svi naši mali i veliki plesači.

Poseban su pljesak naravno dobili oni najmlađi, a ponosni smo najviše na naše mame koje su nastupile s novom koreografijom i osvojile publiku. Osim njih na pozornicu su prvi put stali i naši salserosi koji su izvježbali svoju točku do najsitnijih detalja, te odradili nastup kao profesionalci. Hvala svima koji su nas došli podržati, hvala našim plesačima na trudu i marljivom radu, hvala roditeljima na potpori i razumijevanju i hvala voditeljima na predanom radu. Jedva čekamo novu sezonu i nove plesne pobjede.

 

Scroll To Top