Skip to content

"ON POINT" grupe

NOVO U POINT-u!

Od ove sezone krećemo sa potpuno novim programom za djecu i mlade koji mogu i žele više. Ideja je da se onima koji žele trenirati više i jače, te educirati se u više plesnih stilova, to i omogući.

"On Point" je program koji nudi više treninga tjedno u trajanju od minimalno 75 minuta, koji (ovisno o dobi) nude 2 ili više plesnih stilova, s različitim pedagozima. Također, u sklopu programa za On Point organizirati ćemo, kroz sezonu, vikend plesne seminare i radionice na kojima će se naši plesači imati priliku raditi s poznatim hrvatskim i inozemnim pedagozima.

On Point grupe predstavljati će klub na natjecanjima, festivalima i raznim nastupima, te sudjelovati će u raznim projektima poput snimanja i predstava.  One koji se najviše trude unutar grupe nagraditi ćemo i individulnim classevima (solo koreografije, duo,trio).

Kako se prijaviti na "On Point" grupe?

Sve zainteresirane molimo da se jave na mail/whatsup/instagram ili facebook inbox ili ako već niste ispunili našu prijavnicu možete i pod napomenu napisati da ste zainteresirani za On Point program.

Nakon prijave, potrebno je proći i audiciju kako bi grupe bile što homogenije. Treninzi će se odvijati ponedjeljkom/srijedom/petkom, a točno vrijeme ovisi o grupi/dobi. Prvi tjedan treninga će se u vrijeme "On Point" treninga odvijati i audicije.

Za one koji su stariji od 15 godina (upisali 1.srednje) imamo nešto drugačiji raspored, pa će se svi koji se prijave dobiti detaljnije podatke u odgovoru.

Ukoliko netko ne prođe na audiciji, dobiti će termin u jednoj od redovitih grupa, a taj prvi tjedan će jednostavno imati više treninga i novo iskustvo, te savjet na čemu treba još raditi 🙂

Tečaj "On Point" nije namijenjen za početnike.

canon- point (29 of 55)
Scroll To Top