Skip to content

12751641_10153921659729648_33165118_oNedjelja 21.02.2016.

13:00 -14:30

Dvorana Pk Pointa, Gajeva 48

Cijena – 20kn

 

U nedjelju 21.veljače nastavljamo s našim radionicama. Ovoga puta dovodimo vam Natašu Pavičević koja će vam pokazati kako izgleda Urban Fusion. Svi ste dobrodošli, a mi vam jamčimo dobru zabavu, puno isplesavanja i osmijehe na licima dok budete izlazili iz dvorane 🙂  Nataša se kontinuirano educira kod brojnih domaćih i stranih pedagoga, a često “skokne” do NY na koji class. Više o njoj pročitajte u nastavku 🙂

Prijave kod Roberte i Karla

095/537 95 50 ili 098/619 842

 

Vidimo se u dvorani 🙂

 

Nataša Pavićević počinje plesati jazz dance s 12 godina u plesnom studiju Art Dance u Puli. Dolaskom u Zagreb na studij postaje članicom plesnog studija Kelkope gdje pleše MTV jazz pod vodstvom Tamare Savićević naredne četiri godine.

U ljeto 2007. godine počinje se baviti i salsom te počinje pohađati brojne plesne festivale i radionice širom Europe. Ljubav prema plesu često je odvodi i na edukaciju u New York. Tu se konstantno usavršava u raznim plesnim stilovima učeći od nekih od najboljih plesača i pedagoga u svijetu u plesnim centrima kao što su Broadway Dance Center, Peridance Center, Alvin Ailey i drugi. Ponajviše se bavi stilovima kao što su salsa (NY stil), latin jazz, afro cuban, street jazz, hip hop i house.

Godine 2011. također dobija priliku surađivati s Masacote Dance Company iz Bostona te nastupati s njima na međunarodnom salsa festivalu u Istanbulu.

Od rujna 2011. do lipnja 2013. godine radi kao instruktorica salse u plesnom studiju Fever by Hrvoje Kraševac.

Kao članica hip-hop grupe plesnog studija Keiko, pod vodstvom Siniše Vidovića, Biljane Banjac i Martine Boroše, osvaja prvo mjesto na državnom prvenstvu u Splitu 2013. godine u kategoriji hip-hop formacija. Ubrzo nakon toga počinje voditi hip-hop grupu u plesnom studiju Keiko, koja na državnom prvenstvu u Splitu 2014. godine osvaja drugo mjesto u kategoriji street show-a.

U listopadu 2014. godine radi kao asistentica koreografkinje Nine Vidošević i kao plesačica na RTL-ovoj glazbenoj emisiji Hrvatski Broj 1.

Kao solo instruktorica i plesačica, ali i kao članica plesne skupine Las Caras Lindas, nastupala je i podučavala na mnogim i međunarodnim festivalima salse (UK, Francuska, Danska, Austrija, Rumunjska).

Na Dance Fest natjecanju u Novom Sadu u studenom 2015. osvaja drugo mjesto u kategoriji MTV male grupe (PS Fusion), treće mjesto u kategoriji MTV parovi (PS Fusion), drugo mjesto u kategoriji hip-hop male grupe (PS Hip Hop House), te treće mjesto u kategoriji open formacije (PS Hip Hop House).

Trenutno podučava u plesnom studiju Fusion i plesnom studiju Escape, članica je plesnog studija Hip Hop House, te vodi novi program pod imenom Salsa Fusion.

Konstantno pohađa plesne konvencije te radionice brojnih domaćih i stranih pedagoga i koreografa (Marija Matković, Nina Vidošević, Siniša Vidović, Lidija Iveković, Igor Barberić, Željko Božić, Marko Stamenković, Nika Kljun, Camillo Lauricella, Kyle Hanagami, Candance Brown, Brian Friedman, Wildabeast, Janelle Ginestra, Yanis Marshall, Quick Crew, Anthony Lee, Rudi Smit, Kevin Maher, Mecnun Giasar, EZ Twins, Dana Foglia, Jared Jenkins, Neil Schwartz, Aviance Milan, Archie Burnett, Marie Ninja, Javier Ninja, Brian Green, Jared Grimes, Sekou Heru, Princess Lockeroo, Sekou McMiller, Nadine Sieber, Jorge Vasquez, Matias Napp i mnogi drugi).

Scroll To Top