Skip to content

1484278_10207148010998139_5621422129032637454_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subota 19.09.

14:30-16:00h

Dvorana Pk Point-a

Cijena – 20kn

Svi kojima nikad nije dosta plesa, pridružite nam se na prvoj od brojnih radionica koje smo priremili za vas ove sezone. Sezonu će otvoriti jedna jedina Dolores Matulić sa sat i pol vremena čistog uživanja u plesu. Naravno svi koji dođu naučiti će nešto novo, potvrditi nešto staro, te na kraju imati priliku guštati u koreografiji koju je  pripremila. Dolores smo već ugostili prošle godine na “Make your Point” radionicama i svi su s osmijehom otišli kući. Ne sumnjamo da će tako biti i ovoga puta, pa zato pozivamo sve kojima se pleše da nam se pridruže!

Doloresin CV pročitajte u nastavku:

Rođena na otoku Braču, počinje plesati u četvrtoj godini života u plesnom klubu “Studio Renata”. Edukaciju nastavlja u studiju za ples, pjevanje i glumu “Talent-Studio M” pod vodstvom Marine Đurović. Godine 2010. seli se u Zagreb, gdje se plesački nastavlja izgrađivati u plesnom klubu “Jazzelle”, u kojem je također i voditeljica plesnih satova. Pedagoškim radom bavi se i u sklopu Centra za kulturu Trešnjevka i u plesnom studiu Fusion.

Redovito pohađa satove Jazz Funka, Contemporary/Lyrical Jazza i Theatre Jazza, koje vodi njena mentorica Tihana Strmečki. Uz to se educira i na brojnim otvorenim satovima i radionicama. Godine 2012. postaje članicom plesnog ansambla mjuzikla “Footloose” u BGlad produkciji, pod koreo
grafskom palicom Igora Barberića. Godine 2013. sudjeluje u mjuziklu “Zeleno Blago” kao plesačica i asistentica koreografkinji/režiserski Tihani Strmečki, te je i sama zaslužna za scenski pokret projekta. Iste te godine dobiva priliku surađivati s poznatom školom pjevanja “Husar & Tomčić”, u kojoj zajedno sa svojom mentoricom vodi plesni dio Musical Classa, intenzivnih mjuzikl radionica.Postaje i članom ansambla radionice novog rock mjuzikla “Ana K.” u suradnji s Medley Teatrom. Godine 2014. postaje asistentica koreografa i plesačica u popularnoj emisiji “Uhvati Bingo ritam” na RTL televiziji. Nedugo nakon postaje plesačica u emisiji “Hrvatski broj 1” , također na RTL televiziji.


Sudjelovala je na brojnim radionicama hrvatskih i svjetskih koreografa i pedagoga: Tihana Strmečki, Igor Barberić, Nina Vidošević. Lidija Iveković, Tamara Savičević, Maša Kolar, Martina Kolega, Marija Matković, Vesna Grandeš, Maja Kereš, Željko Božić, Neil Schwartz, Jared Jenkins, Miss Andye J, Jonathan Hour, Nadine Sieber, Jorge Vasquez, Tokyo, Anthony Lee, Koharu Sugawara, Quick Crew, Lukas McFarlane, Brian Friedman, Yanis Marshal, Tessandra Chavez, Ian Eastwood, Fred Realness, Erika Silgoner . Pohađala otvorene satove u Londonu, u “Pineapple dance studios” kod mnogih poznatih pedagoga (Emer Walsh, Mark Batershall, Ian Knowles, Rolfie Klement, Kimberly Taylor, Francisco Gomez…).

Pohađala je i mnoge glumačke i pjevačke radionice. Nastupala na produkcijama raznih plesnih klubova, kao plesna pratnja na koncertima i festivalima, te sudjelovala u snimanju video spotova. Sudjelovala na državnom i svjetskom natjecanju ESDU, gdje unutar grupe osvaja mnoga priznanja i medalje.

Scroll To Top