Skip to content

Mia Šivak

Mia Šivak

Rođena 21.05.1992. godine. Već od najranije dobi susreće se s plesom kroz programe ritmike i plesa u vrtiću te kroz niže razrede osnovne škole. Zatim upisuje Osnovnu školu za balet i ritmiku gdje završava svoje osnovno školsko plesno obrazovanje. Nakon završene osnovne plesne škole upisuje srednju Školu za suvremeni ples Ana Maletić gdje stječe zvanje plesača edukacijskog smjera. Paralelno s plesnim školama završila je II. Gimnaziju, 2019.
Prehrambeno-biotehnološki fakultet kao magistrica Nutricionizma te Učiteljski fakultet kao prvostupnica Ranog i predškolskog odgoja.

Od završene plesne škole redovito radi kao plesni pedagog u dječjim vrtićima grada Zagreba. Dodatno usavršavanje ostvaruje u vidu pohađanja različitih fitness plesnih programa i radioničkih usavršavanja. Licencirana je Zumba i FloDance fitness instruktorica. U periodu studentskih dana pohađala je tečaj standardnih i latinoameričkih plesova u SD Stjepan Radić. 2016./2017. godine radi u Poreču kao sportski/fitness animator u sklopu Valamar riviere.

U PK Point voditeljica je plesa za djecu vrtićke dobi i nižih razreda osnovne škole od 2019. godine.

Scroll To Top